Månadsbrev för

mars 2018

 

 

  • Måndagen 30/4 är det klämdag (Valborgsmässoafton) förskolan är STÄNGD.

  • Måndagen 7/5 är alla på förskolan på UTFLYKT TILL NATURENSHUS, där kommer vi tillsammans med barnen att ha olika aktiviteter i naturen, vi kommer att äta lunch där. Finns det vårdnadshavare som är intresserade av att vara med på utflykten är ni välkomna att möta oss i Naturenshus. Hör gärna av er till oss, för att vi ska kunna komma överens om vart vi ska mötas. Ni får även meddela oss för att vi ska kunna ordna mat som räcker till alla.

  • Fredagen 11/5 mellan kl. 14:00-16:00 är det ÖPPET HUS på förskolan Baraem, har ni bekanta som är intresserade av att besöka förskolan är de välkomna de tiderna.

 

Samma dag (fredag 11/5) mellan kl. 16:30-18:30 är det SOMMARFEST för förskolebarnen tillsammans med sina familjer och personal. Barnen bjuder på några sånger och vi pValborgsmässoafton å förskolan bjuder på mat och fika.

Våra nyheter

 

Månadsbrev för

februari 2018

På väg till

FÖRSKOLEKLASS

Deteljerad information finns på Örebro kommuns hemsida (www.orebro.se)

 

Från och med höstterminen 2018 är förskoleklassen obligatorisk. Barnen börjar i förskoleklass på hösten samma år de fyller 6 år.

 

Vårdnadshavare söker under perioden 15 januari–15 februari det år ditt barn fyller sex år.

Information om förskoleklass, grundskola och fritidshem finns översatt till andra språk (Arabiska, Kurdiska och Somaliska).

 

Vi hjälper gärna med det :-)

Månadsbrev för

januari 2018